Bewindvoering Rotterdam

Bewindvoering in Rotterdam kan opgelegd worden door de schuldhulpverlening aan personen die financieel hun eigen belangen niet meer of gedeeltelijk niet meer kunnen behartigen. Het vermogen van de persoon in kwestie wordt dan onder bewind gesteld. Een bewindvoerder wordt dan verantwoordelijk om het vermogen te beschermen, om rekeningen op tijd te bepalen om er zo voor te zorgen dat de persoon onder bewind niet verder in de schulden raakt. U kunt ook zelf bewindvoering aanvragen voor uzelf of voor een familielid (tot in de vierde graad). Neemt u in dat geval contact op met Prio Bewindvoering. Samen maken we de aanvraag in orde voor de rechtbank.

Bewindvoering Rotterdam

Convenant met gemeente bewindvoering in Rotterdam

Prio Bewindvoering kan ingeschakeld worden door de gemeente Rotterdam om als bewindvoerder in Rotterdam op te treden. Prio Bewindvoering heeft een convenant rond beschermingsbewind met de gemeente Rotterdam getekend. Dat wil zeggen dat de gemeente afspraken met Prio Bewindvoering heeft gemaakt over hun dienst als bewindvoerder aan inwoners van Rotterdam met geldproblemen. Het convenant is opgesteld om betere dienstverlening aan Rotterdammers met schulden te kunnen bieden. Een van de belangrijkste punten uit het convenant is dat bewindvoerders samen met de gemeente naar de best passende en minst ingrijpende oplossing voor Rotterdammers met schulden zoeken. Daarbij gaat het niet alleen om het oplossen van de schulden, ook wordt er aandacht besteed aan vaardigheden en gedrag, zodat de kans op terugval nadat het beschermingsbewind is beëindigd verkleind wordt. 

Kosten voor bewindvoering

Het inschakelen van een bewindvoerder is niet kosteloos. Bij een minimuminkomen kunt u via de bijzonder bijstand de kosten voor de bewindvoerder vergoed krijgen. Prio Bewindvoerder regelt in dat geval de aanvraag voor u. Heeft u een hoger inkomen, dan worden de kosten bij u in rekening gebracht.

Bekijk de tarieven voor bewindvoering

Contact opnemen met Prio Bewindvoering

Naast Rotterdam richt Prio Bewindvoering zich ook op Midden-Nederland, waaronder Zeist, Ede en Utrecht. Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u bewindvoering aanvragen? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur. 

Bent u cliënt en wilt u extra geld aanvragen? Zorg er dan voor dat u dit telefonisch voor 12:00 uur aanvraagt of per mail voor 15:00 uur. Indien er voldoende budget is, zorgen wij dat het de volgende werkdag op uw rekening is bijgeschreven. Indien de aanvraag later is, wordt het geld de werkdag daarop bijgeschreven.

Stel uw vraag aan Priobewindvoering!

0318 - 73 42 98
team1@reeling.nl

Contactformulier

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.