Bewindvoering Doetinchem

Bij Prio Bewindvoering in Doetinchem kunt u rekenen op een betrokken en betrouwbare aanpak. Wanneer u zichzelf of een ander aanmeldt, komen wij eerst langs om de situatie te bespreken. We gaan graag met u in gesprek en werken samen naar structurele oplossingen. Als er instanties zijn die daarbij betrokken moeten worden, doen we dat uiteraard. Is er sprake van een schuldhulpverleningstraject dan begeleiden we de klant hierin.

Kennismaken met Prio Bewindvoering

Waarom Prio Bewindvoering Doetinchem?

Bij Prio Bewindvoering in Doetinchem bent u verzekerd van jarenlange ervaring. Oprichtster van Prio Bewindvoering is Carolien Verbon. Zij besloot om haar ervaring in het uitvoeren van sociale verzekeringswetten, de Participatiewet en financiële administraties in te zetten voor mensen die hulp kunnen gebruiken bij hun financiële administratie. Dit doet zij samen met vier andere collega’s. Uiteraard blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door het volgen van de jaarlijkse verplichte opleidingen.

Werkwijze Prio Bewindvoering

Wanneer u bewindvoering aanvraagt, komen wij zoals gezegd eerst bij u thuis om kennis te maken en de huidige situatie te analyseren. U kunt voor u zelf bewindvoering aanvragen of voor een familielid (tot in de vierde graad). Bij minderjarige kinderen kan de voogd bewindvoering aanvragen. Samen met u kunnen we het verzoekschrift opstellen voor de rechtbank. Beschikt u of de persoon waarvoor u bewindvoering aanvraagt over een minimuminkomen, dan worden kosten vergoed vanuit de bijzondere bijstand. Bij een hoger inkomen moet u de kosten zelf vergoeden. De kosten voor bewindvoering worden elk jaar bepaald door de Landelijk Overleg Voorzitters Civiele en Kantonsectoren (LOVCK).

Openingstijden en werkgebied

Prio Bewindvoering richt zich niet alleen op Doetinchem. Wij zijn bijvoorbeeld ook werkzaam als bewindvoerder in Veenendaal, Ede, Tiel, Arnhem en Utrecht. Het voordeel van ons werkgebied is dat wij zeer centraal gelegen zijn in Nederland en hierdoor goed bereikbaar zijn. Dit is naast onze heldere communicatie, duidelijke afspraken en vertrouwen ook een van onze speerpunten.

Wilt u kennismaken of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken tussen 09:00 en 12:00 uur of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Ga naar contact

FAQ

 • Wat is bewindvoering?
  Bent u 18 jaar of ouder dan bent u zelf verantwoordelijk voor alles wat u doet. Soms is iemand niet (of niet geheel) in staat om zijn/haar financiële belangen te behartigen. De kantonrechter kan dan zijn/ haar vermogen onder bewind stellen. Dit betekent dat een bewindvoerder het vermogen beschermt. Iemand van wie het vermogen onder bewind is gesteld, mag daarover niet meer zelfstandig beslissen.
 • Wie vraagt bewindvoering aan?
  Iemand kan zelf bewindvoering aanvragen. Ook een partner en familieleden tot in de vierde graad kunnen hiervoor een verzoek doen. Dat zijn ouders, grootouders, kinderen en kleinkinderen, broers, zusters, neven, nichten en ook ooms en tantes. Bij een minderjarige kan de voogd bewindvoering aanvragen.
 • Hoe gaat de aanvraag voor bewindvoering in zijn werk?
  Er dient een verzoekschrift bij de rechtbank ingediend te worden. Ook zijn er diverse aanvullende stukken nodig zoals persoonsgegevens, inkomensgegevens, enzovoorts.
 • Wat zijn de kosten voor bewindvoering?
  De tarieven voor bewindvoering worden elk jaar vastgesteld door het Landelijk Overleg Voorzitters Civiele en Kantonsectoren (LOVCK). Als u een minimuminkomen heeft, kunt u de kosten vergoed krijgen via de bijzondere bijstand.

Stel uw vraag aan Priobewindvoering!

0318 - 73 42 98
info@priobewindvoering.nl

Contactformulier

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.