Bewindvoering Ede

U zocht bewindvoering in Ede en bent uitgekomen bij Prio Bewindvoering. Dan bent u op de juiste website beland! Wij staan bekend om betrokken en betrouwbaar beschermingsbewind. Beschermingsbewind is een ander woord voor bewindvoering. U kunt bewindvoering aanvragen voor uzelf of voor een familielid tot in de vierde graad. Daarbij ondersteunen wij u gedurende het hele traject. Wij bieden bij een schuldentraject dat succesvol is verlopen zelfs nog tot zes maanden nazorg nadat het beschermingsbewind is beëindigd. Dat is uniek en onderscheidt ons van andere bewindvoerders.

Hoe gaat bewindvoering Ede in zijn werk?

Als de kantonrechter bewindvoering in Ede voor uzelf of een familielid heeft bevestigd, dan start Prio Bewindvoering met het beheren van de financiën. We openen dan drie rekeningen zodat u heel duidelijk kunt zien waaraan het geld wordt uitgegeven. Welke rekeningen openen we?

  • Beheerrekening: de inkomsten komen binnen op deze rekening en de uitgaven lopen ook via deze rekening. U kunt dit zien als de hoofdrekening. U kunt inloggen via de computer en kunt elk moment van de dag bekijken wat uw inkomsten en uitgaven zijn. Heeft u geen computer? Dan sturen wij u om de drie maanden een bankafschrift.
  • Leefgeldrekening: van deze rekening krijgt u een bankpas en een bijbehorende pincode. Zoals de naam van de rekening al aangeeft, is dit het geld dat u vrij kunt besteden. Dit bedrag is afhankelijk van uw inkomen en wordt elke week op een vaste dag overgemaakt.
  • Spaarrekening: als u ruimte heeft binnen uw budget, kunnen wij eveneens een spaarrekening voor u openen.

Naast het beheren van uw financiën, helpen wij u ook met het opstellen van een budgetplan.
Andere financiële regelzaken, zoals het aanvragen van bijzondere bijstand en toeslagen en het doen van uw belastingaangifte, nemen wij ook van uw over. Heeft u schulden? Dan streven we ernaar zoveel mogelijk voor u te regelen. Is het beschermingsbewind succesvol beëindigd? Dan kunnen wij u nog zes maanden begeleiden bij een MSNP- of een WSNP-traject.

Contact met Prio Bewindvoering

Benieuwd wat wij als bewindvoerder voor u of een van uw familieleden kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 12.00 uur op telefoonnummer: 0318 – 73 42 98. U kunt ook altijd een e-mail sturen: info@priobewindvoering.nl. Prio Bewindvoering is naast Ede ook werkzaam in de hele regio. Woont u dus bijvoorbeeld in de regio Utrecht en zoekt u een bewindvoerder in Zeist, Veenendaal, Tiel, Doetinchem, Apeldoorn of Elst, dan kunt u ook bij Prio Bewindvoering terecht.

Stel uw vraag aan Priobewindvoering!

0318 - 73 42 98
team1@reeling.nl

Contactformulier

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.