Bewindvoering Tiel

Bewindvoering in Tiel of omstreken kunt u voor uzelf aanvragen, voor uw partner of voor een van uw familieleden (tot in de vierde graad). Een ander woord voor bewindvoering is beschermingsbewind. Een bewindvoerder behartigt de financiële belangen voor mensen die dit lastig vinden om zelf te doen of die (tijdelijk) niet in staat zijn dit zelf te doen. Met al die wetten en regels in Nederland is het ook niet vreemd dat veel mensen de nodige ondersteuning kunnen gebruiken om hun financiën (weer) op orde te brengen. Denk hierbij aan ouderen of mensen met een verstandelijke beperking.

Bewindvoering Tiel door Prio Bewindvoering

Heeft u interesse in bewindvoering in Tiel, Zeist, Utrecht of een van de andere plaatsen in de regio? Dan staat Prio Bewindvoering graag voor u klaar! Wij staan bekend om onze hoge betrokkenheid en betrouwbare aanpak. Door middel van heldere communicatie, duidelijke afspraken en een goede bereikbaarheid, weet u precies waar u aan toe bent. Onze werkwijze daarbij is eenvoudig:

  • U meldt zich aan voor bewindvoering.
  • We komen bij u langs om kennis te maken. Uw persoonlijke situatie wordt in kaart gebracht en we werken samen (eventueel met de betrokken instanties) om structurele oplossingen te vinden voor uw situatie.
  • We leggen uit wat bewindvoering inhoudt en welke gegevens wij nodig hebben.
  • Kiest u voor Prio Bewindvoering, dan vullen wij de formulieren voor u in.

Kantonrechter en bewindvoering

Een bewindvoerder wordt uiteindelijk aan iemand toegewezen door de kantonrechter. Als u bewindvoering wilt aanvragen voor uzelf of voor iemand anders, kunnen we samen met u een verzoekschrift opstellen voor de rechtbank. Prio Bewindvoering stuurt dit vervolgens met de andere benodigde stukken naar de rechtbank. De kantonrechter stelt dan het vermogen van de persoon in kwestie onder bewind. De bewindvoerder beheert en beschermt het vermogen voor de meerderjarige die er zelf niet meer over kan beschikken.

Nazorg na beëindiging bewindvoering

Uniek bij Prio Bewindvoering is onze nazorg nadat het beschermingsbewind is opgeheven. Tot zes maanden na beëindiging van een succesvol schuldentraject, kunt u rekenen op onze hulp bij een MSNP- of een WSNP-traject. Wat houden deze twee trajecten in?

  • Minnelijke Schuldsanering Natuurlijke Personen (MSNP): Prio voert een inventarisatie uit van de lopende schulden en uw inkomsten. Aan de hand daarvan maken we een berekening hoeveel u kunt aflossen binnen 36 kalendermaanden.
  • Wettelijke Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP): als u zich niet failliet wilt laten verklaren, kunnen wij u helpen met het indienen van een verzoek bij de rechtbank. Ook dit traject heeft een duur van 36 maanden.

Wilt u meer informatie neemt u dan contact met ons op. Telefonisch zijn wij van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:00 – 12:00 uur op telefoonnummer 0318 – 73 42 98. Mailen kan altijd en doet u naar info@priobewindvoering.nl. Prio Bewindvoering werkt naast Tiel ook in de omgeving van Tiel. Wij zijn gevestigd in Veenendaal en richten ons op de hele regio. Zoekt u dus bewindvoering in Ede, Zeist, Utrecht, Apeldoorn of Elst, dan kunt u ook bij Prio Bewindvoering terecht.

Stel uw vraag aan Priobewindvoering!

0318 - 73 42 98
team1@reeling.nl

Contactformulier

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.