Bewindvoering Zeist

Bewindvoering in Zeist of omgeving kunt u aanvragen bij Prio Bewindvoering. Aan het hoofd van Prio Bewindvoering staat Carolien Verbon. Zij heeft jarenlang sociale verzekeringswetten uitgevoerd voor het UWV. Ook het uitvoeren van de Wet werk en bijstand en financiële administraties is haar niet vreemd. De stap naar bewindvoering was voor haar daarom een eenvoudige: zij wil mensen helpen bij het op orde brengen van hun financiële administratie. Naast Carolien werken er nog twee assistent bewindvoerders en een financieel medewerker bij Prio Bewindvoering.

Werkwijze bewindvoering Zeist

Als u ervoor kiest bewindvoering in Zeist of omstreken aan te vragen bij Prio Bewindvoering, kiest u voor een betrokken en betrouwbare bewindvoerder. Eerst komen we bij u langs om kennis te maken. We leggen u uit hoe bewindvoering werkt en welke formulieren wij nodig hebben. Wij helpen u bij het invullen van deze formulieren. Deze formulieren worden naar de rechtbank gestuurd. Alleen een kantonrechter kan namelijk wettelijk een bewindvoerder aan iemand toewijzen. Na een aantal weken wordt u uitgenodigd door de rechtbank zodat de kantonrechter kan bevestigen dat wij uw bewindvoerder worden.

Tarieven Prio Bewindvoering

Wij kunnen niet zelf onze tarieven bepalen omdat dit elk jaar door het LOVCK (Landelijk Overleg Voorzitters Civiele en Kantonsectoren). Prio Bewindvoering is eveneens aangesloten bij de branchevereniging PBI (Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders). De tarieven voor beschermingsbewind verschillen voor een eenpersoonshuishouden en een echtpaar. Prio Bewindvoering brengt de kosten maandelijks in rekening. Het kan zijn dat u recht hebt op bijzondere bijstand om de kosten voor bewindvoering te kunnen betalen. Dat hangt af van uw inkomen. Is dit het geval dan verzorgt Prio Bewindvoering de aanvraag voor u.

Verantwoording voor uw financiën

Als Prio Bewindvoering uw financiële belangen behartigt, dan wilt u de garantie hebben dat dit goed en eerlijk gebeurt. Die garantie krijgt u doordat wij elk jaar verplicht zijn een rekening te presenteren aan de kantonrechter en ons te verantwoorden voor de rechtbank. Bovendien wordt onze administratie elk jaar gecontroleerd door een onafhankelijke AA-accountant.

Meer informatie over bewindvoering

Wilt u meer informatie over beschermingsbewind of over Prio Bewindvoering? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 12.00 uur op telefoonnummer 0318-734298. We staan u graag te woord. Naast Zeist zijn wij ook werkzaam in de hele regio. Voor bewindvoering in Tiel, Veenendaal, Ede of bewindvoering Doetinchem en omstreken kunt u ook een beroep doen op Prio Bewindvoering.

Stel uw vraag aan Priobewindvoering!

0318 - 73 42 98
team1@reeling.nl

Contactformulier

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.