Over Prio Bewindvoering

Kennis en ervaring

Carolien van Prio BewindvoeringNa jarenlang ervaring opgedaan te hebben in de uitvoering van de sociale verzekeringswetten (UWV), de Wet werk en bijstand (WWB) en financiële administraties heb ik besloten deze kennis te gaan gebruiken om mensen te helpen bij het voeren van hun financiële administratie.

Ieder jaar volgen wij de verplichte opleidingen om de kennis up-to-date te houden, zodat wij uw zaken op een professionele manier kunnen behartigen.

Het motto van Prio Bewindvoering is een betrouwbaar en betrokken aanpak. Na aanmelding volgt altijd een huisbezoek om de situatie in kaart te brengen. Samen met u zoeken we naar structurele oplossingen eventueel in samenwerking met de betrokken instanties. Ook doen wij de voorbereiding voor een schuldhulpverleningstraject en begeleiden de klant in dit traject.

Uniek bij Prio Bewindvoering is de nazorg bij een succesvolle afsluiting van een schuldhulpverleningstraject en opheffing bewindvoering. Zodra het beschermingsbewind wordt opgeheven zullen wij in bovenstaande situaties de klant 6 maanden begeleiden voor het opzetten en voeren van een eigen administratie.

De belangrijkste speerpunten om tot een goede samenwerking te komen zijn: heldere communicatie, bereikbaarheid, duidelijke afspraken en vertrouwen. Daar wil Prio Bewindvoering zich voor inzetten.

Wilt u meer informatie?

Voor vragen en het maken van een afspraak, kunt u bellen of mailen. Bellen graag op maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 12.00. Op vrijdagmiddag zijn wij gesloten. U kunt ons altijd bereiken op 0318 – 73 42 98 of vul ons contactformulier in.

Ga naar contact

Stel uw vraag aan Priobewindvoering!

0318 - 73 42 98
info@priobewindvoering.nl

Contactformulier

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.